Hozzászólások szabályai

- a hozzászólás nem tartalmazhat politikával kapcsolatos gondolatokat (Ezek publikálásához kérünk titeket más fórumokat, weboldalakat vegyetek igénybe.)
- a hozzászólás nem tartalmazhat másokat személyükben, hitükben, hovatartozásukban, származásukban sértő hozzászólásokat.
- a moderátoroknak joguk van valakit illő hangnemben figyelmeztetni, az oda nem illő hozzászólás részt törölni illetve a helytelen hozzászólást kikapcsolni a hozzászólások közül. Minden oldalon történt módosításukról azonnal kötelesek tájékoztatni az oldalt olvasókat egy moderátori hozzászólásban feltüntetve a beavatkozás módját, illetve az okát.
- amennyiben az oldalunkon valakit figyelmeztetnek, kérjük tartsa tiszteletben a moderátorok kéréseit, figyelmeztetéseit.
- amennyiben egy moderátor döntésével nem értesz egyet, azt NE AZ OLDALON VITASD MEG, HANEM JELEZZÉTEK FELÉNK (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.). A nyilvános oldalakon a moderátori munkával kapcsolatos kritikákat – akár jogos volt, akár jogtalan – a moderátornak joga van törölni a hozzászólások közül. Amennyiben a döntésük egy felszólításról, törlésről, módosításról jogos volt, úgy ez a döntés továbbra is élni fog az oldalon, amennyiben nem érezzük jogosnak, felülbírálhatjuk döntésüket és visszaállítjuk az eredeti hozzászólást insa Allah.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére

Elérhetőségeink