Az utolsó óra-elmélkedéseim

Bismilleh al rahman al rahím.

 

ASsalamleykem wa rahmatulla wa barakatuh!

 

Kedves Testvéreim!

Ötödik éve vezetett Allah az iszlám felé. De még soha sem foglakoztatott ennyire az utolsó nap kérdése.Pár nappal ezelőtt egy (még) keresztény barátnőmmel beszélgettem az utolsó óráról, és van a Koránban egy utalás hogy addig nem jön el az óra amíg nem rövidülnek meg a napok. Ezt most a teljesség igénye nélkül írom, Allah bocsássa meg nekem.Erre a barátnőm elkezdte mondani hogy éppen olvasta valamely tudományos oldalon hogy a Föld olyan szögbe érkezett hogy már nem 24 óra egy nap hanem annál kevesebb..Milyen érdekes SubhanuAllah! Valamint én olvastam mostanság egy cikket hogy egyik bolygó a Betelgeuse haldoklik,  fel fog robbanni és nem tudni mikor de  lesz idő mikor majd úgy tűnik két nap fog ragyogni az égen.És megzavarhatja a nappalokat.

Ez megdöbbentő,legalább is számomra az.Lehet ez a bolygó lesz akit úgy fogunk látni mintha nyugaton kelne?! Tudom csak Allah a tudója! SubhanuAllah!

Annyi minden van ami az KORAN utolsó jelet igazolja. És még nem is említettem Egyiptom és más forrongó testvéreink aktivitását. Múlt héten földrengést érezhettünk Magyarországon..Ez így egyszerre már nekem legalább is figyelmeztető.Allah kegyelmezzen és irgalmazzon mindannyiunknak.Lehet csak nekem van ilyen armageddon hangulatom, kérlek bocsássátok meg, de tényleg nagyon elmélyedtem ebben a témában.

 

Allah vezessen Mindenkit.

Assalamaleykum wa rahmatullah wa barakatuh!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére

Elérhetőségeink