Harun Yahya könyvek közzététele a letölthető könyvek közé

Assalam a leikum testvéreim !

 

Már lassan 3 éve vagyok muszlim Hála Allahnak, és folyamatosan hívom az embereket az iszlámra, viszont az emberek között, akik többségével általában a vallásról ( vallásokról ) beszélek, gyakran felteszik nekem a kérdést, hogy na és hol a bizonyíték  ? Minden vallás a saját igazát mondja, de nincsen egyikőjükre sem tudományos magyarázat, csupán hagyományok, mint pl Jézus ezt mondta, Mohammed meg azt mondta ( béke velük), miközben mindkét próféta sokszor ellentmond a hagyományaikban egymásnak. Pl a kereszténység serint Jézus isten, de a korán szerint nem ! Nos, mihez is kedjün ezzel ? Egy átlagos tudású hvőnek ( muszlimnak) igen nehéz megadnia a választ ezekre a gyakran feltett kérdésekre, főleg ha a vallásban a tudomány is szóba kerül.

Nos ! Én tavaly bukkantam rá harunyahya.net oldalára, ahol nagyszerű könyveket találtam , melyekben a szerző nem csupán az iszlámról és annak hagyományairól beszél, hanem számos könyvei ezen kvül foglaloznak mind a tudomány, politika, materializmussal stbb.  Szerintem Érdemes lenne az iszlámot Harun yahya könyvein keresztül is megismertetni az emberekkel, márcsak azért is, mert szinte minden egyes könyvében helyet kap az evolúciós csalás.

Sajns a legtöbb emberrel akivel eddig beszéltem, mindig az evolúció bzonyítékait hozzák fel a vallás ellen, noha pont a tudomány az, ami minden szempontból ellenkezik a modern tudománnyal de néhány materialista tudósnak köszönhetően sajnos ez a hazug elmélet nagyon sok ember Istenbe vetett hitét lerombolta vagy legalább is kétségek közé taszította, ezért úgy gondolom, hogy nem ártana Harun yahya könyvei közül legalább az evolúciós csalás című könyvét itt az oldalon a letölthető könyvek kategóriájába a többi könyvek közé tenni.

 

Interneten találtam jó néhány oldalt, ( torrent oldal ) ahol rengeteg felhasználó van, több tízezren csupán egy oldalon a sok közül és a napi oldallátogatás is 4-5000. ( Nem részletezem, hogy ez ponntosan milyen oldal de Dawa szempontjból nagyszerű,  ). Felraktam oda az iszlámról minden lehetséges könyvet, amiket erről az oldalról szereztem be, és filmeket a meghivoaparadicsom.com oldalról is,  hogy aki csak szeretné, letölthesse őket, de az emberek többségének véleménye szerint Harun Yahya könyvei is nagyon nagy hatást gyakorolnak az emberekre. Én tehát ajánlanám Yahya könyveit is az oldalon kissé népszerűbbé tenni !!!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére

Elérhetőségeink