A végén még kiderül, hogy Mohamed próféta (béke legyen vele) nem is élt?...

Természetesen nem fog ilyen kiderülni. Mohamed próféta (béke legyen vele) talán épp az a történelmi személy, akiről a legrészletesebb tudással bírunk. Mindez persze nem akadályozza meg a Münsteri Egyetem oktatóját, egy bizonyos Sven Muhammad Kalisch-t abban, hogy kételkedjen a Világok Kegyelmének létében. Az emberben azonnal felmerül, hogy ha Mohamed nem létezett, akkor Kalisch úr ugyan honnét kapta a nevét, de ez az önazonosságtudati probléma ne akasszon meg minket. Mert mindez semmi. Kalisch támogatóra is talált egy másik orientalista, Gudrun Kreamer részéről.

Szépen lassan kibontakozik az ördögi terv. Először voltak a karikatúrák, majd újabb támadások, most pedig az "iszlámszakértők" tudós véleményei.

Meddig lehet még elmenni?! Csak azt remélem, hogy a muszlimok sohasem lesznek immunisak a vallásuk és prófétájuk elleni támadásokkal szemben, és sohasem dőlnek be azoknak, akik szenzációs új tudományos eredményekkel állnak elő mindezekkel kapcsolatban. Jöhet mondjuk ezután még az is, hogy Allah küldötte (béke legyen vele) például földönkívüli volt, vagy valami hasonló. Végülis a mai primitívek nem múlják felül a pogány arabokat, hiszen ők is költőnek, varázslónak és csalónak bélyegezték a Legszebb Példaképet (béke legyen vele). Persze létezésében nem kételkedtek. Akkor most a pogány arabok többek tudtak, mint Kalisch professzor?

Forrás: http://www.earthtimes.org/articles/show/231203,islam-row-in-germany-theologian-backed-by-berlin-scholar.html

Vissza a tetejére

Elérhetőségeink