A nők mint a kutyák?

Bismillahi Rahmani Rahím...

A múltkor láttam egy videót, melyben Zakariás atya arról beszél, miszerint egy hadísz szerint, a nők helyzete az iszlámban olyan, mint a kutyáké vagy a szamaraké. A hadísz így szól:<i>"Amikor valaki imára áll, érvénytelenné válik, ha szamár, nő, vagy fekete kutya megy el előtte."</i>(Muszlim 4/1032)

Viszont egy másik hadísz:<i>"Semmi sem érvényteleníti az imát, de üss vissza akárkit akit csak tudsz, mikor előtted halad el, mert ő csak egy ördög."</i>(Abu Daúd 2/718)

Vagyis akárkit, nem csak a nőket, szamarakat és kutyákat. A következő hadíszban pedig Aisa(raa) válaszol, miután valaki azt állította, csak a nők, a kutyák és a majmok nem vonulhatnak el az imádkozó előtt:<i>"Összehasonlítottál minket a kutyákkal és a majmokkal. Allahra, láttam a Prófétát imádkozni, amikor egy ágyon feküdtem közte, és a kibla között. Amikor szükségem volt valamire, nem akartam felülni és megbántani a Prófétát. Szóval, a lábai felől csusszantam el."</i>

Újabb nemnormális vád az iszlám ellen, melyet a hadíszok megcáfolnak. Úgy néz ki, néhánynak ez a mániája, hogy minél több kritikát vessen az iszlám ellen, mely már lassan a paranormálisba megy át. Vagy már ott is van.

<b>"El akarják oltani Allah fényét a szájukkal, de Allah rendíthetetlen abban, hogy teljessé tegye a Fényét, mégha a hitetlenek gyűlölik is ezt."</b>(Korán 9:32)

Vissza a tetejére

Elérhetőségeink