A felelős szerkesztőkről

felelos-szerkesztokBéke legyen velünk, kedves oldalunkra látogató

Az iszlam.com portált 2008 májusában férjem és én indítottuk útjára. Célunk az volt, hogy a magyarországi muszlimokat közelebb hozzuk egymáshoz, és az iszlám iránt érdeklődőknek hasznos és hiteles információkat nyújtsunk az iszlámról. Oldalunkon minden magyar és Magyarországon élő muszlim, iszlám szervezet aki meg szeretne jelenni szót kaphat, így megismerve egymást, insa Allah közelebb kerülhetünk egymáshoz. Igyekszünk minden közösség, minden muszlim felé nyitott lenni, valamint örömmel veszünk minden hírt, információt, előadást stb. amit a közösségek nyújthatnak az iszlam.com számára.

2014 március 1-től a weboldal a Magyarországi Muszlimok Egyházának anyagi és szakmai (vallási) támogatásával folytatja működését. Mivel oldalunkat szűkös szabadidőnkben és saját anyagi forrásainkból tartottuk fenn, az elmúlt időszakban nem tudunk rá annyi energiát és anyagi fedezetet fordítani, amennyit az oldal látogatottsága megkövetelt volna. Az MME támogatásával és velük együttműködve reméljük, hogy sikerül az iszlam.com portált még sokoldalúbbá és hasznosabbá tenni.

Mint az oldalon több helyen, itt is szeretnénk megragadni az alkalmat arra, hogy meghívjunk Titeket regisztrált felhasználóink körébe, hogy így insa Allah egyre hatékonyabban tudjuk segíteni egymást.

Az oldalt nem magunknak szánjuk, hanem mindannyiunknak… és olyan lesz, amilyenné mi, a magyar és magyarországi muszlimok közössége teszi. Allah áldását és vezetését kérjük munkánkban!

Jó böngészést kívánunk az oldalon:
Czink Ibolya Beatrix (Imen) – iszlam.com
Komáromi Zsombor (Ibrahim) - Ibrahim

 

Ha írni szeretnél nekünk, itt alább megteheted:

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére

Elérhetőségeink