Fohász Testvérünkért

rózsa

Allah elrendelt határideje az evilágon lejárt testvérünk, Beáta számára. Ma, november 17-én délelőtt eltávozott közülünk. Egy barátnője írta nekünk az alábbi levelet, amit szeretnénk megosztani Veletek:

"Kedves Imen,

Barátnőm kívánságát szeretném teljesíteni.
Úgy tudom felvette veletek a kapcsolatot egy nagyon szomorú kérdéssel kapcsolatban, melyet közzé is tettetek az oldalon.
Sajnálattal kell közölnöm, hogy Bea ma délelőtt örökre elaludt. Hiányát örökké érezzük majd, sokan szerettük.

Nagyon örült a sok segítségnek amit tőletek és rajtatok keresztül másoktól kapott.

Arra szeretnélek kérni titeket, vagy bárkit, aki segítene, hogy pár sort írjon a férjének aki most nagyon egyedül van a bánatával. Én nem ismerem a vallásotokat, de tudom, hogy nekik ez nagyon sokat jelentett. Sajnos én nem beszélek arabul, sem angolul és így nagyon nehéz a kommunikáció.

Ha tudnátok pár vígasztaló sort írni, vagy bármit, amit ilyenkor a vallásotok lehetővé tesz, nagyon megköszönném.

Köszönöm, hogy segítséget nyújtottatok az utolsó napokban a barátnőmnek. Nagyon sokat jelentett neki.

Üdvözlettel és köszönettel..."

 

Fohászkodjunk Testvérünkért, hogy Allah fogadja el jócselekedeteit, és bocsássa meg bűneit. Adjon számára békét és nyugalmat.

Istené a dicsőség és a hála, hogy még halála előtt megismerte az iszlámot és testvérünk lett.

Kérlek titeket kedves testvéreim, hogy akik tudnak angolul, arabul, írjanak a férjének, aki most gyászában egyedül van. Kérlek támogassátok őt ezekben a nehéz napokban. A férj email címét tőlünk megtudhatjátok, ha írtok a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címünkre.

Szeretnénk nektek továbbítani egy kedves muszlima levelét. Nevét levelében megadta, de úgy gondoljuk a téma annyira személyes, hogy oldalunkon maradjon levele névtelenségben.

"Kedves mindenki,

Sajnos szomorú témáról kell feltennem a kérdésem. Leukémiás vagyok, az utolsó stádiumban. Nemrég mégis összeházasodtunk a férjemmel, aki egyiptomi származású. Sokat beszéltünk előtte arról, hogy tegyük vagy ne, de úgy gondoltuk ez mindkettőnk akarata. Ő hithű muszlim és nagyon aggódik értem. Mindketten tisztában voltunk vele, hogy ez a házasság nem szólhat hosszú időre. Nagyon szeretem őt és ő is engem. A tenyerén hordoz, megtanított sokmindenre és tanít folyamatosan, hogy legyek jó muszlima. Szeretem és hiszem ezt a vallást. Hiszem, hogy Allah segít.
Ugyanakkor nagyon féltem a férjem és nagyon aggódom amiatt, mi lesz vele, ha én már nem leszek. Azt mondta nekem, nem akar nélkülem élni. Nagyon féltem őt. Nem szeretném, ha bármi baja esne.
Kérdésem az, hogy kérhetem-e tőle, hogy halálom után válasszon magának egy másik asszonyt, aki úgy fogja szeretni mint én? Aki vigyáz rá és törődik vele... Megteheti ő ezt? Vagy inkább ne is hozakodjak elő ezzel a témával?
Nemsokmindent tudok még, ugyanakkor folyamatosan tanulok és olvasom az oldalt. Sajnos a halállal kapcsolatban nem találtam semmi információt.
Nekem az a legfontosabb, hogy ő boldog legyen.

Köszönettel. "

Vissza a tetejére

Elérhetőségeink