A böjtölés könyve - letölthető e-könyv változat

bojtkonyve-boritoEz a könyv, amit olvasó a kezébe vesz, a negyedik könyv az iszlám öt pilléréről szóló sorozatból. Elsősorban a böjttel illetve a Ramadán hónap során ajánlott egyéb jócselekedetekkel foglalkozik. E könyvvel segítséget szeretnénk nyújtani muszlim testvéreinknek, akik kizárólag Isten tetszésének elnyeréséért buzgólkodnak, abban, hogy ezt a lehető legjobb módon, és minél több tudás birtokában tehessék.

Emellett azoknak is ajánljuk a könyvet, akik nem gyakorolják az iszlám vallást, csupán érdeklődnek a téma iránt, és szeretnének hiteles képet kapni a Ramadán havi böjtölésről, imákról, adakozásról, illetve a hónapot lezáró ünnepről, az Íd-ul-Fitr-ről.

A szerző a könyv összeállítása során törekedett a hitelességre. Ezt bizonyítja a számtalan hadísz és Korán-idézet, melyekkel alátámasztotta állításait, továbbá törekedett arra is, hogy a különböző véleményeknek teret engedjen.
Istenre bízzuk magunkat, Reá hagyatkozunk, és Nála van biztonságunk. Övé a dicsőség és a kegyelem, Általa lehetséges a jó eredmény elérése és a hibák elkerülése. Az utolsó fohászunk pedig az, hogy: „A dicsőség Allahot illeti, a teremtmények Urát!”


E-könyv letöltése PDF formában