A Magyarországi Muszlimok Egyháza "hivatalos IOU vizsgaközpont" minősítést szerzett

iou-logoHungarian Exam Center:
Magyarországi Vizsgaközpont:
Budapest Mecset  
1119 Budapest, Fehérvári út 41.

A Magyarországi Muszlimok Egyháza "hivatalos IOU vizsgaközpont" minősítést szerzett

Az Islamic Online University-t (IOU, magyarul: Online Iszlám Egyetem) Dr. Bilal Philips muszlim vallástudós alapította 2001-ben. Az Islamic Online University az első akkreditált iszlám egyetem. Ez az egyetem az első olyan oktatási intézmény, amely tandíj mentesen, kizárólag az internetes keresztül biztosít B.A. szintű iszlám vallási oktatást angol nyelven. Az egyetem hallgatói a vizsgáikat az egyetemmel megállapodást kötött, a vizsgáztatási feltételeknek eleget tevő iszlám szervezeteknél (hivatalos IOU vizsgaközpontokban) tehetik le. Így az egyetem hallgatói lakhelyükhöz, tartózkodási helyükhöz (pl. utazás alakalmával) legközelebbi vizsgaközpontban vizsgázhatnak.

A Magyarországi Muszlimok Egyháza teljesítette az egyetem feltételeit, több hallgatót, több szemeszterben sikeresen levizsgáztatott, s így megkapta a hivatalos IOU vizsgaközpont minősítést. (A tananyagot, az oktatást az IOU biztosítja, a Magyarországi Muszlimok Egyháza csak a vizsgáztatás technikai lebonyolítását és a vizsgázók felügyeletét végzi.)

Az Islamic Online University elérhető az alábbi internet címen: http://www.islamiconlineuniversity.com/Az érdeklődők itt megtalálják a jelentkezés feltételeit, illetve az egyetem által kínált képzéseket.

iou.oklevel