Kegyes Korán jelentése magyar nyelven Kiemelt

Koran kepA Magyarországi Muszlimok Egyháza örömmel értesít minden muszlimot, hogy megjelent a „Kegyes Korán jelentése magyar nyelven” című kiadványunk, ami 15 éves munka eredménye! A fordítás az eredeti arab szöveg alapján készült, a tafszír (Korán értelmezés) irodalmának részletes áttekintésével.

A kötetet az adományozók támogatása segítségével 3000 forintért lehet beszerezni személyesen a Budapest Mecsetben (Budapest, Fehérvári út 41.).

A kötet postázására is van lehetőség. A megrendelést e-mailben várjuk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre. Ez esetben a kötet árán felül csomagolási és a postaköltséget a megrendelőnek kell viselnie. Ez belföldi csomag esetén 2370 forint, külföldi csomag esetén a díjat a postai díj-kalkulátor segítségével kiszámítjuk és megírjuk.

A csomagként történő megrendelés esetén szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy mivel a mecsetnek nincs kiépített logisztikai háttere, a postázás várhatóan több időt vesz majd igénybe.

Budapest, 2023. február 28.

Magyarországi Muszlimok Egyháza