XV. Nyári Gyermek- és ifjúsági tábor az MME szervezésében

Immár 15. alkalommal szervezi meg a Magyarországi Muszlimok Egyháza nyári táborát muszlim gyermekek és fiatalok (8-16 éves) részére, melynek idén a salgótarjáni Medves Hotel ad otthont.

Rendszerint az iszlám alapelveinek oktatása mellett számos kikapcsolódási lehetőségük van a gyerekeknek a sport és a kézműves foglalkozások terén.

Felhívjuk testvéreink figyelmét, hogy a táborra jelentkezni személyesen az MME Budapest Mecset irodájában Sulok Szultánnál vagy Al-Sabai Abdulghaninál lehet. Illetve online  a hirdetésben is látható OTP bankszámlaszámra lehet utalni a részvételi díjat. Mindkét esetben a jelentkezés csak a KITÖLTÖTT JELENTKEZÉSI LAPPAL EGYÜTT ÉRVÉNYES, melyet személyesen az irodában vagy online az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen kérhető. 

Banki átutalás esetén kérjük, hogy a közlemény rovatba írják be a gyerek(ek) nevét és azt, hogy "nyári tábor", hogy egyértelműen azonosítható legyen az utalt összeg!

hirdetes kis